Süper Lig'de Zirve Heyecanı Büyüyor

Süper Lig

Lider Erdek puan kaybı yaşarken, takipçileri Edremit berabere. Altınoluk Belediyespor ise son haftaların flaş takımı Sındırgı'yı 2-0'la geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı.




Süper Lig'de Zirve Heyecanı Büyüyor


Süper Lig'in sonuna yaklaştıkça heyecan büyüyor. Erdekspor'un liderliğinde geçilen 20. hafta sonunda lider puan kaybı yaşarken, takipçilerinden Edremit beraberlikle 1 puan aldı. Altınoluk Belediyespor ise son haftaların flaş takımı Sındırgı'yı 2-0'la geçerek zirveye bir adım daha yaklaştı.

Burhaniye Belediyespor deplasmanından golsüz beraberlikle dönen lider Erdekspor, maç sonrasında Burhaniye'de zor anlar yaşadı. İstediği oyunu sahaya yansıtamayan ya da istediği skoru alamayan ev sahibi Burhaniye Belediyespor'un konuk ekiplere yaptığı centilmenlikle bağdaşmayan davranışlara yetkililerin hala kulan tıkaması, akıllarda soru işaretleri bırakıyor. Son olarak Erdekspor'un da burada adeta esir muamelesi görmesi, olayları tüm çıplaklığıyla ortaya koydu.



Sonuç itibari ile Erdek, bu zor deplasmandan bir puanla dönerek (dönebilerek) sahadan kazançlı ayrıldı. Takipçilerinden Edremit Belediyespor sahasında yarı yarıya puan farkı yaptığı Yeni Sanayispor'la golsüz berabere kalarak lideri rahatlattı.

Altınoluk Belediyespor ise son haftalarda galibiyet serisi yakalayan ligin iddialı ekiplerinden Sındırgı Belediyespor'u 2-0'la geçerek hem moral buldu hem de rakibinin kendisinden uzaklaştırdı. Ligin dibinden kurtulamayan Edincikspor, Küçükköy karşısında taraftarları önünde boynu bükük ayrıldı. Karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrılan Edincik için tehlike çanları iyiden iyiye çalmaya başladı.  







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli